Om Troskungen

Troskungens viktigaste uppdrag är att erbjuda alla i vårt avlånga land trosor av olika modeller till ett rimligt pris oavsett var man bor i Sverige.

Underkläder ska vara underbara och undersköna att bära – häftigt sexiga eller skönt praktiska. De ska följa Dina kroppskonturer och lyfta fram Ditt finaste jag. Du vet väl om att snygga underkläder ger Din självkänsla en rejäl boost. 

Vi kommer även succesivt att utöka utbudet i vår webshop med en massa sköna produkter, troskungen.se ska vara en mysig oas att botanisera i, en riktig ”feelgood-butik”, alltid nära tillhands i närmaste dator eller i din telefon. Öppet 24/7 för dig!

Vår ambition är att ha ett brett sortiment av produkter som ger Dig guldkant på vardagen och allt till ett överkomligt pris. Är det något som Du saknar hos oss, tveka då inte att mejla oss önskemål på info@troskungen.se.  

När det gäller våra trosor, om inget annat står vid produkten, så är den designad i Europa och uppsydd i Kina, allt för att vi ska kunna erbjuda absolut bästa design till bästa möjliga pris. 

Troskungen är en svensk webshop med lager i Dalarna så därför tillkommer inga avgifter så som frakt, tull, expeditionsavgifter eller andra avgifter vid köp. Det pris du ser är det du betalar, inget annat tillkommer! 
Det ska vara enkelt, snabbt och billigt att webhandla!  

Webshopen fylls på hela tiden med nyheter, så håll utkik!

Känn Dig varmt välkommen att handla hos oss på troskungen.se!